KJÆRE ARBEIDSGIVER, GJØR TRENING PÅ JOBB TIL DIN VINNERSTRATEGI!

Det er en velkjent sannhet at trening har mange fordele. De fleste bedrifter kan nikke anerkjennende til at trening pumper opp ansattes helse, gir mer energi i arbeidshverdagen og holder sykefraværet nede. Men, det stopper ofte ved anerkjennelsen. Altfor mange bedrifter glemmer å gjøre trening enkelt og tilgjengelig. 

Dette handler ikke bare om å sette trening på vent. Det kan faktisk skade bedriftens image, spesielt blant unge jobbsøkere som leter etter arbeidsgivere som tilbyr en fleksibel ordning i forhold til arbeid og fritid. De vil ha arbeidsgivere som gjør mer enn å bare snakke om å tilrettelegge for trening; de vil se og oppleve det i praksis. 

Å overse trening viser at en bedrift kanskje ikke setter pris på sine ansatte så mye som den burde. I en verden full av jobbvalg; å være en arbeidsgiver som virkelig bryr seg om de ansattes helse er ikke lenger bare et pluss, men en dyd av nødvendighet.

Hos Corporis har vi gjennom flere år sett at å investere i ansattes helse ikke bare er det rette å gjøre, men det er lønnsomt også. Å skape et miljø som fremmer velvære betyr høyere engasjement, lojalitet og produktivitet blant medarbeiderne.

La oss gjøre mer enn å snakke om å tilrettelegge for trening på jobb; la oss gjøre det i praksis. Ved å skape en vinnerkultur som prioriterer helse og velvære, tiltrekker vi ikke bare topp-talentene, vi holder på dem, og bygger vi et sterkt team, som er rustet til å gjøre en forskjell.

Del: